5 koraka za uređenje 3D podova u kupatilu

3D-flooring-ideas-for-living-room-interior-designs

Kako instalirati 3D kupatilo kat murala, 3D cijene parket. naše 3D parket ideje i 3D pod dizajn će vam pomoći u odabiru i instaliranja 3D podove si u svom domu Tradicionalno, na podu u kupatilu je izrađen od keramičkih pločica. Ovaj materijal je najpogodniji za upotrebu u “teškim” uvjetima kupaonice – lako da se brine za nju i to je u redu da izdrži duže izloženosti vlazi. Alternativa je takozvani 3D podne pločice ili samonivelišući 3D pod umjetnosti, koja će se raspravljati u ovom članku, gdje smo istražiti sve 3D parket karakteristika, odrediti prednosti i nedostatke, i bave se pitanje kako instalirati kupatilo 3D pod dizajna. 3D podu izgleda impresivno i veoma neobično. . Ako prije nego što tehnologija kući parket, to se uglavnom koristi u interijerima hotela, restorana i luksuzni butici, sada više od 90% svih naloga pasti na 3D pod umjetnost u apartmanima i prigradskim domovima vam se možda dopasti: 3D zid umjetnost ploče i naljepnice kompletan vodič za 3D epoksi podovi

3D-bathroom-floor-designs-3D-flooring-ideas
Prednosti 3D etaža kupatilo su dosta – u principu, može čak nazvati savršeno rješenje za ovu sobu. A sve zahvaljujući sljedeće prednosti.
Najviši učinak – ovo kupatilo 3D parket je funkcionalna kat: to se ne može izgreban, vrlo lako se čisti i mogli služiti najmanje 15 godina starosti, bez promjene njegova boja.
Pod 3D parket, lako možete staviti bilo koji sistem podnog grijanja – toplotne provodljivosti ovog tipa 3D kupaonice katu biti skriveni čak i željeza baterije.
3D podovi kupaonica ima odličan anti-statičke karakteristike – samoravnajući podovi ne provode elektricitet.
Monolitni. 3D parket nije bilo šavova ili spojeva – samo-izravnavanje podova u kupatilu su napravljeni kao kontinuirani niz.

Ako ti uvjeren, a vi odlučite da daju prednost samorazlivajući poda i 3D kupatilo parket, onda biste trebali znati o njima da ovi 3D podovi mogu biti izrađene od različitih materijala.

Base sloj može biti monoton, obložena šablonsko ili dizajn, sa unutarnjim Picture Motion štampan na vinilu list, s tim što možete napraviti 3D fini dekor, kao što možete učiniti sve vrste dugmadi, kovanice, školjke, boji pijeska i ostale sitnice. Evo, kako kažu, stvar ukusa, i samo vi imate izbor dekoracija za vaše kupatilo 3D parket. Trebalo bi napomenuti da 3D kupatilo pod murali su skupi, ali efekat opravdava sve troškove.

3d parket

3D-flooring-ideas-for-living-room-interior-designs (1)

U finišu kupaonice parket 3D može biti bilo koji od epoksidne smole parket boja ili poliuretana. 3D podovi u kupaonici su podijeljeni u dvije grupe, u zavisnosti od njihove debljine – u tankim slojevima i visoko ispunjen 3D parket nedavno sve više i više koristi u područjima s visokim prometa. Za kupaonicu, možete koristiti tanke samorazlivajući podovi – oni će biti dovoljno da zadovolji oči dugo vremena. To je sve što se može znati o različitim vrstama i karakteristikama dekorativnih samorazlivajući etaže. I da konačno zatvoriti ovo pitanje, mi ćemo raspravljati o tehnologiji njihove instalacije.

self-leveling-3D-floor-designs-for-bathroom

Samonivelirajući 3D cijene parket
Cijena 3D parket se sastoji od troškova materijala za epoksi bazi i završne slojeve, troškovi stvaranja i štampanje slika i, naravno, trošak direktnog postavljanje samoravnajući poda. Razumljivo je da takva 3D cijene parket ne može biti jeftin, jer kvalitetni materijali su vrlo skupi. Troškovi 1 sq.m. 3D etaža je oko 35 – 50 $, ali cijene 3D parket može varirati ovisno o površine, kvaliteta poligonu (ravnosti) i udaljenih objekata. Što je manja površina poda, skuplji trošak od 1 m²
Postavljanje 3D kupatilo kat dizajna

Postavljanje 3D kupatilo katu u prosjeku od 7 do 10 dana traje. Brže nego što možete učiniti samo uz kršenje tehnologije, i to će utjecati na performanse u budućnosti. Samo nastavi to na umu.

3D-floor-art-for-bathroom-3D-floors 3D-floor-art-designs-interior-3D-floors living-room-3D-flooring-ideas-installing-3D-floors

Opće informacije o instalaciji tehnologiji

Tehnologija niveliranja 3D parket vam omogućava da kreirate osjećaj trodimenzionalnih objekata vire iz poda, ponora i praznine livadama, delfina, riba i morski pas u kupatilu podno 3D .. i tako dalje u beskonačnost. Ako se odlučite za sebe izravnavanje podova u vašem domu unutrašnjosti, naravno, nautičke tema (delfini, kamenje, ribe) je odgovarajući izbor u kupatilu ili WC-om, obrasce, apstrakcija u spavaćoj sobi, dnevni boravak ili hodnik, a animirani film likovi u dječje priče. U uredu, možete napraviti samonivelišući 3D pod umjetnost sa svojim logo kompanije. Svi podaci su izabrani pojedinačno za svaki objekt u zavisnosti od dizajnera ideja, ili svoju maštu. Primer na površini betona nanosi epoksidni prajmer premaz, koji čvrsto vezuje naše baze sa dekorativnim 3D pod umjetnost. Važno je da prije betoniranja prajmera, vlažnost na cijelom području ne prelazi 4%, inače u nedelju ili dve sve vaše prekrasne podu samo skida površinu ili izbočenja u. Putty Da biste poravnali pripremljenu površinu koristiti epoksi kit. Osim toga, to ugrađuje za punjenje očigledno nepravilnosti u pripremljenu bazu. Solid samorazlivajući katu (baze 3D poda murala) Sljedeći sloj je epoksi samorazlivajući pod. Samorazlivajući poda se može uraditi sa bilo koje boje, ali najčešće univerzalna siva boja se koristi – to je gotovo uvijek u trgovinama. Sa samoravnajući epoksi, 3D instalacija kupaonice katu je mnogo zanimljiviji. Važno je da je podna površina nema mjehurića, krhotine i drugih neželjenih sposoban štete nakon vrlo tanak sloj – 3D parket slika je otisnut na samoljepljive vinil list i zalijepljen na pripremljenu košuljicu.
Transparent samorazlivajući pod Završna faza – primjenom transparentni sloj epoksi premaz preko 3D kupaonicu pod mural. Takav sloj treba biti instaliran sa još više pažnje na detalje i mnogo brige. Izvadite iz površine svih: Speck, zrnce prašine, dlaka, itd, jer sve što se ostavite na podu sada, ne možete nikada više ukloniti! Nakon nanošenja završni sloj kupaonice parket 3D trebali proći 2-3 dana biti u stanju da hoda dalje.

 

http://www.decor-zoom.com/

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *