Možete li vjerovati da ova žena ima 60 godina i sedmero unučadi?

55d393eb-3710-41cd-9cf7-7f3d0a0a0a64-melissa-111-718x446 (1)

Kreme protiv bora reklamiraju 30-godišnjakinje, na prste jedne ruke mogu se nabrojati holivudske glumice koje i dalje snimaju filmove, a i manekenke negdje nestanu nakon što napune 40. Osim ako se nisu okrenule plastičnoj kirurgiji.

Ne čudi stoga uspjeh 60-godišnje super bake Melisse, koja je postala jedna od najpoznatijih blogerica. Ona je majka dvoje djece i baka sedmero unučadi. Iako ima 60, izgleda nekoliko desetljeća mlađe, a njene beauty savjete žene upijaju kao spužve.

Na svom kanalu ova blogerica iz Tennesseeja dijeli snimke o svim temama vezanima uz modu i ljepotu, od toga kako se našminkati, preko toga kako napraviti neku frizuru do toga kako se odjenuti nakon što napunite 50. Očekivano, najpopularnije su snimke u kojima otkriva svoj režim njege kože, zaslužan za njen ten bez bora.

Iako su je optuživali da je napunila lice botoksom i filerima, Melissa to čvrsto negira. Jedini tretman na koji odlazi je depilacija obrva voskom, a svoj ten zahvaljuje kremama i preparatima koji su joj pomogli da izgleda mlađom nekoliko desetljeća.

Kune se u svoje serume, izbacila je iz upotrebe kreme jer smatra da zbog njih koža postaje lijena i uvijek, ali baš uvijek nanosi proizvode sa zaštitnim faktorom.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *