NJENU GUZU ŽELI SVAKO: Poslušajte savete i imaćete ovakvo zgodno i zategnuto telo! (FOTO)

Laura-Gordon01-620x350

Mnoštvo takvih fotografija, kao i saveta, preporuka vezanih za ishranu objavljuje i na svom blogu ChickenTuna’s koji je pokrenula je upravo iz ljubavi prema fitnesu. Laura za sebe kaže da uživa u osećaju da je “fit i u formi”

Njeno telo san je mnogih žena na svetu, ali Laura Gordon na prvom mestu ceni zdravlje. Fitnes je nešto u čemu uživa, a rezultati su takvi da i na pragu pedesetih izgleda savršeno.

Ako ste pomislili da je Laura neka poznata ličnost ili profesionalni sportista grešite. Laura se zapravo ne bavi sportom profesionalno, ikao biste, kada pogledate njene fotografije, sasvim sigurno pomisli. Ona je zapravo agent za nekretnine. Popularnost je stekla zahvaljujući društvenim mrežama na kojima svakog dana objavljuje fotografije svog tela, kao i svojih treninga.

Mnoštvo takvih fotografija, kao i saveta, preporuka vezanih za ishranu objavljuje i na svom blogu ChickenTuna’s koji je pokrenula je upravo iz ljubavi prema fitnesu. Laura za sebe kaže da uživa u osećaju da je “fit i u formi”.

Ali, koliko god da danas izgleda odlično, nije oduvek bilo tako. Po odlasku na koledž i započinjanju samostalnog života, ugojila više od 10 kilograma. Da bi smršala odlučila je da prestane da jede noću i da jede manje.

http://www.telegraf.rs

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *