NUMEROLOGIJA: ŠTA VAM DONOSI OSTATAK 2016. GODINE?

numerologija

Ukoliko želite da znate da li će 2016. biti vaša godina, po foermuli koju objavljujemo izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte šta vas čeka!
numerologija
Pojam koji se koristi u numerologiji pored “godina broja”, “mjesec broja” i “dan broja” je specifičan po tome zato što se u svakom od navedenih perioda nalazimo u drugom broju. Na osnovu te energije možemo da odredimo zašto se nešto dešava baš sada ili da zaključimo šta će se dešavati u budućem periodu.
Godinu broja dobijamo kada na bioritamski broj dodamo tekuću kalendarsku godinu i dobićemo svoju ličnu godinu. Ako je neko rođen 22.3.1989 njegov bioritamski broj je 7 i taj broj saberemo sa tekućom godinom (2015+7= 2+1+5+7= 6). Ukoliko želite da znate da li će 2016. biti vaša godina, onda svoj bioritamski broj dodajte ovoj godini i saznajte šta vas čeka!

U godini broja 1
Ovo je idealna godina da započnete nešto novo. Inače ovo je godina početka devetogodišnjeg ciklusa. Godina broja jedan je dobra da se počne sa realizacijom svega što ste planirali. Imaćete nevjerovatnu snagu i energiju kao i pravi pionirski duh. Ovo je period kada možete mnoge stvari u svom životu da mijenjate.
U godini broja 2
Kada je u pitanju ova godina tada vam se stvari dešavaju sudbinski. Morate da se pomirite sa događajima koji vam se plasiraju. Veći je uticaj zacrtanog i vi na to ne možete da utičete. Svaka vrsta pobune vodi u destruktivnost te je zato poželjno da se ne trudite da mnogo toga mijenjate. Naročito treba voditi računa o novcu.
U godini broja 3
Sada reagujete srcem više nego razumom. Možete žuditi za ljubavlju, a da vam se ona ipak ne pojavi. Savjet je da razmislite prvo o onome šta treba da kažete. Moguće da ćete sklopiti nova prijateljstva i da će ova godina biti daleko povoljnija od prethodne.
U godini broja 4
Godina Saturna ni malo laka. Dosta otežavanja i osporavanja. Moguće zdravstvene tegobe koje će se protezati kroz cijelu godinu. Od vas se traži da se maksimalno angažujete na poslu i u suštini da se praznite od negativne energijekroz obaveze i naporan rad, jer samo tako možete očekivati pozitivan rezultat.
U godini broja 5
Ovo se zove godina slobode. Rasterećeni konačno u godini broja pet imate i šta da ponudite. Dosta ste radili pa je vrijeme da birate i širite posao. Godina izazova, promjena, putovanja i novih poslova. Kontakti sa inostranstvom su takođe prisutni.
U godini broja 6
Na red dolazi briga o ljudima u vašem okruženju ili u porodici. Dobro bi bilo da planirate proširenje porodice u ovom periodu. Prije toga je bitno da uspostavite harmoniju i prioritete u životu što ćete velikom vjerovatnoćom i uspjeti. Možete se zaljubiti i ući u brak. Partner broja šest je požrtvovan i pun ljubavi.
U godini broja 7
Moguće da ćete imati dosta nervoze i iznenađenja kako pozitivnih tako i negativnih. Od vas se traži da sve ono što je nepotrebno bude eliminisano jer morate da birate kvalitet. Nepovjerljivost je prisutna kao i hladnoća. Promjene i to nagle su prisutne, kako na poslu, tako i u ljubavi.
U godini broja 8
Dosta mirniji period u odnosu na prethodni. Prošli ste već dovoljno toga da možete u tišini sumirati utiske. Imate i Anđela čuvara pa neke poslove možete završiti i uz dozu rizika. Godina u kojoj sumirate utiske i sami da završite sve obaveze. Ostvarenje želja je neminovno. Materijalna strana je konačno stabilnija.
U godini broja 9
Godina završetka ciklusa i sumiranje utisaka. Bez velikog napora prelazite u jedan mirniji period. Ne treba da ulazite u brak ili da započinjete nešto na poslovnom planu. Moguće da ćete na ljubavnom planu imati prekid, jer treba završiti sve od ranije jer imate šansu da se oslobodite svega što vas koči.
(CURE.BA)

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *